0 stemmen

Netwerk Platform biedt organisaties een innovatief communicatie platform richting haar leden voor het delen van nieuws, het aanmaken van evenementen en het versturen van berichten. Daarnaast biedt het leden de mogelijkheid om onderling contact te maken én te houden. Natuurlijk is er een uitgebreid smoelenboek en ledenoverzicht met zoekfunctie om namen bij gezichten te vinden en gezichten bij namen.

 

Extra maatwerk plug-in

Mist u een functionaliteit? Vertel het ons. Wij denken graag met u mee. Alles kan!

 

Bulletinboard plug-in

Vraag en aanbod, Ideeënbus, Marktplaats, Leden voor leden. Deze multi-inzetbare plug-in stimuleert netwerkbrede input en communicatie tussen leden

 

Chat plug-in

Grip op chats. Interne chats voortaan veilig via uw eigen app. Ook geschikt voor groepen

 

Sport plug-in

Uw sport gekoppeld aan reclame en exposure voor sponsoren; Man of the Match competitie, Wedstrijdsponsor, Sponsor nieuws, Live scores, Wedstrijd overzicht, banner/advertentie mogelijkheden, geofencing.

 

Social plug-in

Met één druk op de knop maakt u van al uw leden Social Media ambassadeurs. Inclusief branded Microwebsite(s) en statistieken.

 

Koppel plug-in

Als spin in het web van uw communicatie. Koppeling en integratie met online platformen en websites mogelijk via API.

 

App CMS plug-in

Uw app uitbreiden met links, bestanden, YouTube content, Social Media of uw webshop? Deze flexibele plug-in maakt dat mogelijk en meer!

 

WordPress plug-in

Dashboard als de centrale plek voor al uw communicatie. App content tegelijk gepubliceerd in de app én op uw eigen website. Wel zo handig.

 

B2B Retail en distributeur plug-in

De ultieme verbinder! Verbind uw klanten met uw team en uw team met uw klanten. Verstuur product updates met één druk op de knop. Uw website/webshop als app beschikbaar.